Principală » 2016 » Decembrie » 16 » Arta, armă bună împotriva poliomielitei. La Librăria ,,Semn de carte”
11:51 PM
Arta, armă bună împotriva poliomielitei. La Librăria ,,Semn de carte”

Rotary Club Reșița invită publicul iubitor de artă și implicat în combaterea unor boli grave care schimbă viața oamenilor să marcheze împreună Ziua Mondială împotriva poliomielitei. Evenimentul va avea loc joi, 23 octombrie, de la orale 18:30, la librăria ,,Semn de Carte”, str. Libertății 13.

,,Întâlnirea, parte a  campaniei de informare-conştientizare, dar și de eradicare la nivel mondial a poliomielitei, prilejuiește întâlnirea iubitorilor de cultură cu tablourile de excepție ale pictorului naiv VASILE POPOVICI, cel care, vizibil marcat de efectele devastatoarei boli, este un ÎNVINGĂTOR prin artă”, a precizat din partea organizatorilor Camelia Duca, de la Librăria ,,Semn de Carte”.

În cadrul întâlnirii va fi prezentată a doua ediție, revizuită, a albumului de artă naivă al pictorului și va fi lansat un proiect-surpriză.

Invitați speciali sunt președinte Rotary Club Reșița, Constantin Dinculeasa, dr. Romeo Dumitrescu, Gustav Hlinka, dar și dr. Mihai Vintilă, președinte ARPLANA.

Expres de banat, 22 octombrie 2014

Vizualizări: 163 | Adăugat de: Naiv | Tag-uri: pictura, ARTA, popovici, articcole, Panza, tablou, ullei, vasile, ziiare | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Mai multe informații
Imagini din galerie
contact
Phone: 0722379953 Email: vasile1969@gmail.com
Adresa
Județul Caras-Severin
Reșița, România
Location in google Maps